Vent med Vista

Microsofts nye operativsystem Windows Vista lanseres tirsdag, og konsernet skryter uhemmet av mulighetene. Men den norske dataeksperten Gisle Hannemyr oppfordrer forbrukerne til å holde seg unna.

Vanlige forbrukere bør heller vente en stund, til barnesykdommene er leget, sier lektor Gisle Hannemyr ved Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo til Dagbladet.

Vista er den første store oppgraderingen av Windows på over fem år. Microsoft mener at etterfølgeren til Windows XP vil åpne en helt ny verden. Hannemyr er ikke like begeistret.

– Det er lekkert å se på, men man bør ikke løpe og kjøpe av den grunn. Man bør vente til driverpakken for operativsystemet er komplett, sier Hannemyr.

Han mener at ting kanskje ikke vil fungere som de skal dersom man har en litt eldre PC, og at ikke alt av tilleggsutstyr vil være kompatibelt med Vista ennå. Microsoft-direktør Espen Pettersen innrømmer at det gjenstår en del arbeid i forhold til kompatibilitet, men mener systemet likevel er gjennomtestet og klart for markedet.

http://www.gd.no/nyheter/innenriks/article2553606.ece

 

Reklamer

Om dypen

I live in Norway in a middlesize town about ten minute from Oslo by car. I have been working with my Independent Business for almost more than 20 years. I have been on the internet from early ninety more or less for fun and excitement. On this site i am only presenting my interest, hobby and programs that i am part of myself or i am going to attend shortly. My interest for flying started when i moved close to an airfield in 1999.
Dette innlegget ble publisert i Data. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s