Nytt speilreflekskamera.

Canon har lenge sagt at antall megapiksler ikke er noen prioritert oppgave, da de digitale speilreflekskameraene har så høy oppløsning at å øke den er nærmest uvesentlig. Overraskelsen var stor da de nylig lanserte Canon EOS 400D etterfølgeren til den ekstremt populære 350D. For nettopp oppløsningen var hovedendringen på denne oppgraderingen, så fra 350D’s 8 megapiksler er den nå økt til 400D’s 10 megapiksler.

Canon 400D – med snadderskjerm!
I tillegg til å øke antall megapiksler til 10 har Canon også forstørret LCD-skjermen til 2,5 tommer, og med en betraktningsvinkel på 160° og oppløsning på 230 000 piksler har skjermen fått seg en real boost. Autofokussystemet er også forbedret på 400D til et 9 punkters, med mulighet for spotmålling som har vært savnet på 350D.

Bare riste av støvet!
En annen kjærkommen nyhet på 400D er det automatiske systemet for rens av billedsensoren. Hver gang du slår av og på kameraet startes en selvrensende prosess som varer i cirka ett sekund. Da ristes low-pass-filteret med høy frekvens så støv faller av. For å kunne ta bilder så fort kameraet er slått på, avbrytes denne funksjonen når utløserknappen trykkes ned.

Målgruppe!
Målgruppen for Canon’s nyeste baby er ikke vanskelig å blinke ut. I Europa er det kun 3% av alle husstander som har et digitalt speilreflekskamera. Svært mange av de 97% som ikke har fått et slikt kamera i hus, har begynt å
tenke på det. Målgruppen er med andre ord enorm, og noe sier at svært mange innen denne målgruppen nettopp nå sikler på en Canon EOS 400D!

Reklamer

Om dypen

I live in Norway in a middlesize town about ten minute from Oslo by car. I have been working with my Independent Business for almost more than 20 years. I have been on the internet from early ninety more or less for fun and excitement. On this site i am only presenting my interest, hobby and programs that i am part of myself or i am going to attend shortly. My interest for flying started when i moved close to an airfield in 1999.
Dette innlegget ble publisert i Foto. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s